SCM Zalău s-a despărţit de antrenorul estonian

Deşi şi-a îndeplinit obiectivul şi a calificat echipa într-o competiţie europeană, estonianul Rajner Vassiljev. Motivul despărţirii acestuia de clubul zălăuan îl reprezintă familia, fiul antrenorului urmând să înceapă cursurile la şcoală în acest an.

„În primul rând, vreau să-i mulţumesc pentru felul în care a pregătit echipa de la început până la sfârşit. Este un profesionist, iar acest lucru s-a văzut în special în ultimele meciuri. I-am propus să continuăm colaborarea, dar a vrut să fie alături de familie. A avut oferte mai bune decât a noastră chiar din ţară, dar nu a dorit să rămână în România”, ne-a declarat managerul secţiei de volei, Adrian Feher, care îşi îndreaptă atenţia tot asupra unui antrenor străin.

„Mergem tot pe varianta unui antrenor tânăr şi profesionist din străinătate. Nu vreau să dau dovadă de lipsă de fair-play sau să fiu rău intenţionat, dar, cu excepţia fotbalului, în celelalte sporturi sunt foarte puţini antrenori care pregătesc echipe din străinătate, iar acest lucru ar trebui să fie un semn de întrebare pentru noi. Străinii vin cu o altă mentalitate şi cu o altă viziune”, a mai precizat Feher.

Rainer Vassiljev a plecat împreună cu statisticianul Kermo Basov, estonianul fiind prezentat deja la noua sa echipă. Vassiljev va pregăti formaţia estoniană Parnu Vorkpalliklubi, care evoluează în Liga Baltică şi în Liga Estoniană, fiind multiplă campioană a Estoniei şi multiplă câştigătoare a Cupei Estoniei. Parnu Vorkpalliklubi a câştigat şi Liga Baltică în 2016.

One Thought to “SCM Zalău s-a despărţit de antrenorul estonian”

  1. […] A avut oferte mai bune decât a noastră chiar din ţară,… Articolul SCM Zalău s-a despărţit de antrenorul estonian apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment